Yhdistys

Nokia-Seura on kaikkien nokialaisten yhteinen kotiseutuyhdistys, joka vaalii nokialaista kulttuuriperinnettä, kokoaa yhteen kuntalaiset eri puolilta Nokiaa ja toimii yhteisen viihtyvyyden lisäämiseksi. Nokia-Seura järjestää tapahtumia, retkiä ja kulttuuritilaisuuksia. Olemme Suomen Kotiseutuliiton jäsen.

Nokia-Seura julkaisee joka toinen vuosi Nokia ennen ja nyt -lehteä. Tuorein numero (XVI) ilmestyi marraskuussa 2020. Kaikkia julkaisujamme voit ostaa alla luetelluista myyntipisteistä tai tilata Julkaisut-välilehdellä avautuvalla lomakkeella.

Nokia-Seuran jäsenyys on jokaisen kotiseutuaan rakastavan nokialaisen kunnia-asia, joten olet lämpimästi tervetullut joukkoon mukaan. Tämä vuosi on seuran 75. toimintavuosi.