Kirjat

Julkaisuja voi tilata tilauslomakkeen kautta.

Nokia – 101 tarinaa -kirja
Uusi, uudentyyppinen kotiseututeos on valmis. Maritta Pahlmanin toimittama kirja koostuu sadan ihmisen tarinoista, jotka liittyvät Nokiaan, nokialaisiin tai nokialaisuuteen. Nokialaista elämänmenoa 348 sivua luettavaksesi ja myös katseltavaksesi, sillä jokainen tarina on kuvitettu!
Jos tarinoijat ovatkin aikuisia (18-100 -vuotiaita), ovat kuvittajat nousevaa polvea – peräti 130 Pirkan opiston kuvataidekoululaista (6-18 -vuotiaita) tuottivat kirjan kuvituksen. Kirja yhdistää eri sukupolvet oman kotiseutumme elämään ja tapahtumiin virkistävällä tavalla. 
Hinta 33,00 €  (Kts. myyntipisteet Etusivulla, postitse toimitettaessa lisätään kulut 8€/kpl)
Muistelmia Nokia Osakeyhtiön Toimintapiiristä, 2017
Kalle Johannes Nummen muistelmat julkaistu kirjana toukokuussa 2017. Oman aikansa näkijän hauskasti ja mielenkiintoisesti kirjoittama Nokia-yhtiön ja Nokian paikkakunnan kehityksen kuvaus. Nummi palveli “yhtiötä” peräti 54 vuotta ja myös hänen isänsä ja isoisänsä palvelivat yhtiötä, isoisä jo Idestamin aikalaisena. Kirjan on kustantanut Nokia-Seura.
Hinta 20,00 €
Jäsenille 16,00 €
Eepe – Sanavalmis Penttilän Isäntä, 2011
V.2011 julkaistu teos kertoo keskellä Nokiaa sijainneen Penttilän tilan isännästä, Emil Penttilästä ja hänen sukunsa vaiheista. Aikalaisten Eepeksi kutsuma isäntä oli tunnettu sanavalmiudestaan ja tilannekomiikan hallinnasta, mitä kirja kuvaa mainiosti aina naurun hersyttämiseen asti. Kirjan on toimittanut Risto Husa.
Hinta 20,00 €
Jäsenille 16,00 €


Hinttala yhdisti nokialaiset
Vuokko Suuniitun kokoama Nokia-Seuran 60-vuotisjuhlakirja kertoo siitä uutterasta ja monipuolisesta työstä, jota sadat nokialaiset ovat tehneet vuosikymmenien aikana vaaliakseen kotiseutunsa perinteitä. Kirja on mainio hakuteos kotiseutuun ja sen monipuolisiin vaiheisiin.
Hinta 12,00 €
Hinta jäsenille 10,00 €
Tietä minäkin tartten, sano Jokela
Yrjö Sakarias Jokela (1884-1953) toimi Nokia Osakeyhtiön palveluksessa penkkipuuseppänä ja verstaan työnjohtajana. Hän lienee legendaarisimpia nokialaisia persoonia, jonka sutkautukset ja kaskut elävät paikkakunnalla tänäkin päivänä. Vuokko Suuniitun kokoama 44-sivuinen kirjanen tuottaa lukijalleen monta iloista hetkeä ja naurun remakkaa sopivassa tilanteessa siteerattuna.
Hinta 10,00 €
Jäsenille 8,00 €