Tapahtumakalenteri

NOKIA-SEURA 77. toiminnan vuosi 

Vuosi 2024

Tammikuu-
helmikuu
 8.1.-24.2.8.1.2024-24.2.2024
Sana- ja kuvataidenäyttely kirjasto- ja kulttuuritalo Virran taidetila Raamissa.

Syksyisen ”Kirjoituskinkerit”-hankkeen yhteydessä kaikki Nokian yläkoulujen ysiluokkalaiset (n. 15-vuotiaita) kirjoittivat haluamansa tarinan teemalla ”Minun Nokiani 2033”. Näistä tarinoista valikoitiin 30 kirjan kansien väliin ja Nokian Kuvataiteilijoiden taiteilijat kuvittivat jokaisen tarinan.
Kirjan kuvituskuvista ja tarinoista koostuvaan näyttelyyn on vapaa pääsy.

Kuvateokset ovat myös myytävänä näyttelyluettelossa olevan ohjeen mukaisesti.

Vuosi 2023

Maaliskuu30Kevätkokous klo 17.00 alkaen poikkeusjärjestelyin koronarajoitusten vuoksi niin, että etäosallistuminen on mahdollista. Kokouspaikkana on Kerhola, jonne voidaan ottaa enintään kuusi (6) jäsentä. Kokoukseen tulee ilmoittautua ennakolta, viimeistään 26.3. mennessä. Toimi näin: – Jos haluat tulla Kerholaan, soita 0400-835 501/pj. Veijo Hynninen. – Jos haluat osallistua etänä (Teams-sovellus), ilmoittaudu sähköpostilla vyjhynninen(at)gmail.com. Saat paluupostissa osallistumislinkin ja ohjeet. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 9.1. §:n mukaiset asiat. Kokousjärjestely perustuu väliaikaiseen poikkeamislakiin.
Toukokuu-
elokuu
10-
08 
Nokia ja muu maailma -valokuvanäyttely Toimittaja Matti Kuusela on koonnut edesmenneen työkaverinsa, valokuvaaja Raine Lehtorannan kuvia ”kotoa ja kaikkialta”. Yhteistyössä Nokian kaupungin ja Nokia-Seuran kanssa kuvista on koottu näyttely taidetila Raamiin kirjasto ja kulttuuritalo Virran alakertaan (Välikatu 11 tai Härkitie 6). Näyttelyyn on vapaa pääsy.
Kesäkuu17Nokia ja muu maailma – valokuvanäyttelyn tutustumistilaisuus klo 18 Hiomo-salissa ja Raami-näyttelytilassa Näyttelykuvat koonnut Matti Kuusela esittelee näyttelyn ja kertoo kuvien taustoista ja reportaasimatkoistaan Raine Lehtorannan kanssa. Musiikkia esittävät pianisti, kirjailija
Anni Kytömäki ja viulisti Kari Kupari.  Koronaturvallisuuden vuoksi tilaisuuden yleisömäärä on rajoitettu. Ilmoittaudu ennakolta 14.6. mennessä Veijo Hynninen p. 0400-835 501 tai Maritta Pahlman 050-305 6895. 
Heinäkuu08Nokia ja muu maailma -valokuvanäyttelyn II tutustumistilaisuus klo 18 Hiomo-salissa ja Raami-näyttelytilassa.
 Syyskuu 13Muistojen Siuro -teemainen kotiseuturetki Bussiretki Siuroon, missä matkan varrella Matti Kuusela ja Maritta Pahlman kertovat Siuro-Seuran tulevaa kirjaa varten kokoamiaan tarinoita. Knuutilassa kahvittelu ja vielä kerran valokuvaaja Raine Lehtorannan upean elämäntyön esille nosto. Kuvia taustoittaa Matti Kuusela sanoin ja Anni Kytömäki sävelin. Korona turvallisuuden vuoksi tilaisuuden osallistujamäärä on rajattu ja se on loppuun varattu.

Seuraa myös Nokian Uutisten Seuratoimintaa- ja MenoInfo-palstoja, joilla ilmoitamme tapahtumista vuoden mittaan.